Acoperirea tatuajelor Bucuresti Inkperium

Acoperirea tatuajelor vechi a devenit foarte populară în zilele noastre. Mulți dintre noi au luat la un moment dat o decizie impulsivă de a-și face un tatuaj pe care acum nu și-l mai doresc.

Tatuajele reprezintă o formă de exprimare personală și artă pe piele, dar nu întotdeauna un tatuaj realizat în trecut mai reflectă dorințele sau gusturile noastre actuale. Din fericire, există soluția de acoperire a tatuajului cu un tatuaj cover-up. Acest articol îți va oferi informații esențiale despre cum să alegi și să planifici un tatuaj cover-up pentru a iesi conform asteptarilor.

Ce Este un Tatuaj Cover-Up?

Un tatuaj cover-up este o tehnică prin care un tatuaj existent este acoperit cu un nou design, astfel încât vechiul tatuaj să fie fie complet ascuns, fie integrat armonios în noua lucrare. Acest proces necesită o planificare atentă și o execuție abilă pentru a asigura un rezultat satisfăcător.

Acoperirea Tatuajelor/ Tatuaj cover-up

Motive pentru a Opta pentru un Tatuaj Cover-Up

Există diverse motive pentru care cineva ar putea dori să-și acopere un tatuaj vechi:

 • Tatuaje depășite: Modele de tatuaj care nu mai sunt la modă sau care nu mai reflectă personalitatea ta.
 • Tatuaje deteriorate: Tatuaje care s-au decolorat sau au fost prost realizate inițial.
 • Schimbări de viață: Situații în care un tatuaj vechi nu mai este relevant pentru viața ta actuală.
tatuaj cover up pe picior

Ce Trebuie Să Știi Înainte de a Opta pentru un Tatuaj Cover-Up

 1. Consultă un artist experimentat: Nu toți artiștii tatuatori sunt specializați în cover-up-uri. Asigură-te că alegi un profesionist cu experiență în acest tip de lucrări. Verifică portofoliul lor pentru a vedea exemple de tatuaje cover-up anterioare.
 2. Design-ul potrivit: Alegerea design-ului potrivit este crucială. În multe cazuri, noul design va trebui să fie mai mare și mai detaliat decât tatuajul original pentru a-l acoperi eficient.
 3. Culorile și detaliile: Culorile închise și detaliile complexe pot ajuta la mascarea tatuajului vechi. Însă, un artist talentat poate folosi și culori deschise și tehnici speciale pentru a realiza un cover-up reușit.
 4. Sesiuni multiple: În funcție de complexitatea tatuajului vechi și a celui nou, s-ar putea să fie necesare mai multe sesiuni pentru a finaliza procesul de cover-up.
Acoperirea tatuajelor bucuresti / tatuaje cover-up

Procesul de Acoperire a Tatuajului

 • Evaluarea tatuajului existent: Primul pas este evaluarea tatuajului vechi pentru a înțelege ce design ar fi potrivit pentru acoperire.
 • Schitarea noului design: Artistul va crea mai multe schițe și va discuta cu tine pentru a alege cel mai potrivit design.
 • Realizarea tatuajului cover-up: Odată ce design-ul este aprobat, artistul va începe procesul de tatuare. Acest lucru poate implica ajustarea pe parcurs pentru a asigura o acoperire completă și estetică.
tatuaj vechi
Tatuaj cover pe antebrat

Îngrijirea Tatuajului Cover-Up

Îngrijirea corespunzătoare după tatuare este esențială pentru a asigura o vindecare corectă și pentru a păstra calitatea noului tatuaj:

 • Urmează instrucțiunile artistului: Respectă toate indicațiile oferite de tatuator pentru îngrijirea post-tatuaj.
 • Evită expunerea la soare și apă: Protejează noul tatuaj de razele solare directe și evită îmbăierea în apă timp de câteva săptămâni.
 • Hidratarea pielii: Folosește creme și loțiuni recomandate pentru a menține pielea hidratată și pentru a preveni iritațiile.
Acoperire tatuaje vechi

Concluzie

Acoperirea tatuajelor (tatuaj cover-up) poate transforma un tatuaj nedorit într-o operă de artă de care să fii mândru. Alegerea unui artist talentat și experimentat, precum și o planificare atentă, sunt esențiale pentru a obține rezultatul dorit. Prin înțelegerea procesului și urmarea instrucțiunilor de îngrijire, poți avea un nou tatuaj care să reflecte mai bine cine ești și să îți aducă satisfacție pe termen lung.

tatuaj vechi nedorit
tatuaj cover-up

Dacă te gândești să îți acoperi un tatuaj vechi, nu ezita să ne contactezi!

La Inkperium Tattoo București, suntem specializați în acoperirea tatuajelor vechi și realizarea de tatuaje cover-up care să te facă să te simți mândru de noua ta artă corporală. Echipa noastră de artiști profesioniști este aici pentru a te ajuta să transformi un tatuaj nedorit într-o capodoperă personalizată. Contactează-ne pentru o consultație gratuita și haide să creăm împreună ceva extraordinar!