★ Inkperium Saloanele de Piercing București

Ureche

Există zeci de tipuri de piercing-uri pentru urechi, așa că, dacă nu ai găsit un loc care să se potrivească cu ceea ce iți dorești, piercerii noștri sunt aici să iți ofere sfaturi și idei.

Buza

 Unul dintre motivele pentru care un piercing in buza este întotdeauna o alegere atât de populară este datorită optiunilor diverse de bijuterii disponibile și a modalităților de personalizare a acestora.

Facial/ spranceana, nas, obraz

Piercing-urile faciale sunt printre cele mai vizibile piercing-uri pe care le poți obține și aceste piercing-uri vor fi imediat vizibile. Din acest motiv, merită să te gândești dacă un anumit piercing facial va fi compatibil cu stilul tău de viață.

Limba

A-ți face un piercing in limba este o modalitate excelentă de a adăuga o notă unică aspectului tău. Există diverse stiluri de piercing in limba, pentru mai multe detalii contactați-ne.

Intim

Piercingul intim în rândul bărbaților și al femeilor este o formă de exprimare inedita ce poate aduce un plus in viața privată. Tipurile de piercing intim sunt variate și vă oferă posibilitatea de a alege un stil pe placul vostru.

Str. Vasile Lascar 48-50, Sector 2, București

piercing București Inkperium
piercing București in obraz
limba Snake
Piercing București Buric
cercel industrial
circular helix
piercing București sfarc
cercel nas
barbell buric
cercei Ureche
cercel ureche

❝ Keep calm and pierce on ❝

★ Inkperium Tattoo & Piercing București

★ Bun venit pe pagina noastră de piercing București! La Inkperium, suntem mândri să oferim servicii de piercing de cea mai înaltă calitate, realizate de experți într-un mediu curat și sigur. Fie că doriți să vă decorați urechile, nasul, buza sau orice altă zonă a corpului, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți designul perfect pentru voi.

Servicii de piercing București

La saloanele de piercing București Inkperium, oferim o gamă largă de servicii de piercing, de la cele mai simple la cele mai complexe. Iată o listă cu unele dintre cele mai populare servicii de piercing pe care le oferim:

Ureche

Piercingul în ureche este una dintre cele mai populare și vechi forme de piercing. Oferim o varietate de opțiuni de piercing pentru urechi, inclusiv În lob, helix și tragus.

Nas

Piercingul în nas este o alegere populară pentru cei care doresc să-și infrumusețeze fața. Oferim piercing În nară, septum și bridge, astfel încât să poți găsi stilul care ți se potrivește.

Buză

Piercingul în buză este o modalitate excelentă de a adăuga un pic de personalitate trăsăturilor tale. Oferim o gamă largă de opțiuni de piercing pentru buze, inclusiv piercing-ul medusa, monroe și snake bites.

Limbă

Piercingul în limbă este o opțiune populară pentru cei care doresc să adauge un pic de farmec zâmbetului. Deși poate fi o alegere mai dureroasă, suntem pregătiți să oferim o experiență cât mai confortabilă posibil.

În plus, oferim și piercing în sprâncene, sfârcuri și multe altele.

Dacă ai un design sau o idee unică, suntem aici pentru a te ajuta să o transformi în realitate.

★ Inkperium Tattoo & Piercing București

Procesul de piercing

La Inkperium, siguranța clienților noștri este cea mai importantă prioritate. Folosim doar echipament de înaltă calitate, sterilizăm toate instrumentele înainte și după fiecare procedură și ne asigurăm că mediul este cât mai curat și sigur posibil. În plus, folosim numai bijuterii de calitate superioară, care sunt durabile și sigure pentru corpul vostru.

Înainte de a începe procedura, discutăm cu voi despre designul dorit, locul și toate celelalte detalii. De asemenea, vă informăm despre tot procesul, astfel încât să știți exact la ce să vă așteptați. După procedură, vă oferim sfaturi și instrucțiuni despre îngrijirea piercingului pentru a ne asigura că procesul de vindecare se desfăsoară perfect.

Siguranța este una dintre cele mai importante preocupări ale noastre, de aceea respectăm cele mai stricte norme de igienă și sterilizare pentru a asigura o experiență fără riscuri pentru sănătatea ta.

Echipa noastră este formată din artiști profesioniști care sunt pasionați de ceea ce fac. Aceștia sunt mereu în căutarea celor mai noi tehnici și tendințe din industrie pentru a-ți oferi cel mai bun serviciu și pentru a-ți transforma ideile în realitate. De la piercing, tatuaje mici și delicate până la proiecte complexe și la nivel de întreg braț sau spate, suntem pregătiți să transformăm orice viziune într-un pierce sau tatuaj incredibil.

În plus, oferim și servicii de îndepărtare a tatuajelor prin laser. Aceasta este o procedură sigură și eficientă care poate ajuta la eliminarea tatuajelor nedorite fără a lăsa cicatrici.

Intrebari Frecvente despre Piercing

Este dureros procesul de piercing?

Durerea resimțită poate varia în funcție de zona în care se face piercingul, dar artiștii noștri sunt experimentați și vor face tot posibilul pentru a minimiza disconfortul.

Ce tip de bijuterii se pot folosi pentru piercing?

În funcție de zona în care se face piercingul, se pot folosi diferite tipuri de bijuterii precum inele, cercei sau tijă, acestea fiind exclusiv din oțel chirurgical sau titan.

Cât timp trebuie să aștept până pot schimba bijuteria?

Este important să aștepți până când zona piercingului se vindecă complet, ceea ce poate dura de obicei câteva săptămâni sau luni. Este recomandat să consulți piercer-ul pentru a afla când este cel mai sigur să schimbi bijuteria.

Care sunt riscurile asociate cu piercingul?

Piercingul poate prezenta riscuri, precum infecții, sângerări, reacții alergice sau leziuni la nivelul țesuturilor moi. Este important să urmezi instrucțiunile de îngrijire și să consulți piercerul dacă ai vreo preocupare în legătură cu procesul de vindecare.

Pot face piercing în orice zonă a corpului?

Există unele zone ale corpului care pot fi mai dificil de realizat și necesită o atenție deosebită pentru a minimiza riscurile de complicații. Artistul nostru poate oferi sfaturi și recomandări în legătură cu zonele care pot fi sau nu potrivite pentru piercing.

Preturi

  • Lob ureche - 150 Ron

  • Conch, Flat, Tragus - 200 Ron

  • Rook, Snug - 250 Ron

  • Industrial - 250 Ron

  • Bridge, Spranceana, Obraz -200 Ron

  • Buza, Smiley, Nas, Buric, Limba, Septum -200 Ron

  • Snake eye, Sfarc, Surface - 250 Ron

  • Intim feminin - 300 Ron

  • Intim masculin - 400 Ron

  • Schimbare , Remontare, Verificare, Curatare - 50 Ron

Pentru estimare de pret sau programare contactati-ne  la +40748692366 sau WhatsApp.