Tatuaje pe deget pentru barbati
Tatuaje pe degete pentru femei

Avantajele și dezavantajele tatuajelor pe degete,o idee bună sau nu?

Tatuaje pe deget? La fel ca orice altă formă de artă socială sau culturală, are anumite perioade în care un stil este mai popular decât altul. Cu mult timp în urmă, tatuajele tribale erau indispensabile, dar acele vremuri sunt în trecut. Există o creștere in cerinte a tatuajelor  pe degete și vom analiza cateva aspecte ale acestora.

         Tatuajele pe degete sunt sexy, mici și au o întorsătură distractivă în exprimarea de sine, dar pot prezenta mai multe provocări. Cu toate acestea, cercetând puțin, veți descoperi că tatuajele pe degete se pot estompa rapid. Există componente specifice de luat în considerare înainte de a vă face un tatuaj pe deget.

         Aici, avem câteva lucruri de spus despre tatuajele de pe degete, care vă vor ajuta să faceți o alegere înțeleaptă. Poate vă gândiți să vă faceți mai multe tatuaje pe degete pentru a vă arata stilul. Poate că va fi primul tău tatuaj și ai vrea să începi mic. Poate că sunteți casatoriți și alegeți să vă încurajați angajamentul cu unele tatuaje, de exemplu, inelele de nuntă permanente.

         Indiferent de motivul dvs., aici vă vom prezenta câteva avantaje și dezavantaje,  pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a vă arunca cu capul în fața acestei tendințe populare de tatuaj:

Dezavantaje ale tatuajelor la degete

O să doară dar, este rapid!

         Tatuajul pe deget te va durea. Degetele noastre sunt pline de nervi, iar pielea se așează chiar pe articulație și os. În general, nu există la fel de multă grăsime sau mușchi pentru a amortiza senzația acului. Când unii oameni și artiști au fost întrebați dacă tatuajele pe deget i-au durut, au raspuns rapid, fără urma de îndoială, da dar a fost suportabil.

         Deci, dacă îți faci un tatuaj din capriciu și nu te aștepți la durere, poate ar trebui să găsești o altă parte a corpului. Oamenii isi fac de obicei tatuajele de pe degete ca simbol al iubirii, al angajamentului, precum și ca un mesaj important pentru lume. Este recomandat să îmbrățișați disconfortul, deoarece este totuși un moment simbolic. Durerea este doar o parte a experienței.

         Tatuaje pe deget

Tatuajele pe degetele se estompează rapid.

         Pielea degetelor noastre absoarbe tusul de tatuat într-un mod diferit față de majoritatea celorlalte părți ale corpului nostru. Se sugerează că acest lucru se datorează naturii active a mâinilor, precum și a frecvenței cu care ne spălăm pe mâini și a naturii pielii noastre – care este groasă și nu conține multă grăsime și are, de asemenea, o mulțime de mișcare peste os. Degetele sunt locația ideală pentru ca un tatuaj să se estompeze. Deci, dacă vă decideți să vă faceți un tatuaj pe deget ar trebui sa fie simplu – țineți cont de asta.

Tatuaje pe deget

 Nu este un loc pentru perfecționiști.

         Degetul, probabil nu este locul potrivit pentru a pune acel design complicat la care visai. Datorită naturii dificile a pielii, tusul neagru nu va iesi foarte întunecat, culorile nu vor fi atât de strălucitoare, iar liniile de tatuaj tind să fie putin neclare. Dacă sunteți un perfecționist, ar trebui să va ganditi la alta locatie a corpului dumneavoastra.

Tatuaje pe deget

Literele sau alte stiluri simple vor funcționa mai bine.

         Când vine vorba de designul tatuajelor pe deget, ar trebui să îl păstrați simplu. De exemplu, arta liniilor merge bine, iar literele vor arăta și ele la fel de bine. Ar trebui să stați departe de unele imagini și desene complicate, atât de mici încât tusul se va intrepatrunde sau pielea va  sângera și nu o sa mai puteți spune ce reprezinta.

Tatuaje pe deget

Îngrijirea de bază a tatuajelor pe degete.

         Prima regulă pentru aceste tatuaje este să vă mențineți mâinile curate, mai ales când ați obținut recent tatuajul nou. Nu trebuie să il acoperiti imediat după sesiunea de tatuat. Se recomandă utilizarea unei creme hidratante fără parfum pentru a menține pielea hidratata și protejată.

         Angajamentul pentru întreținerea tatuajului.

         Dacă doriți ca tatuajul pe deget să arate bine pentru o perioadă mai lungă, trebuie sa evitati să îl atingeți. Veți știi când este timpul in care  tusul de tatuat începe să se estompeze și va arăta mai mult ca un tatuaj pe un marinar de 75 de ani decât ceva ce ați fi făcut anul trecut. Pe de altă parte, dacă vedeți o estompare a liniilor sau a culorii ,imediat după prima vizită, ar trebui să așteptați cel puțin două săptămâni – o lună pentru a permite vindecarea înainte de a-l reface.

Tatuaje pe deget

 Tatuarea inelelor nu sunt întotdeauna un cerc complet.

         Acesta este lucrul minunat despre tatuajele pe degetul inelar: ele sunt mai diferite decât verigheta tradițională cu diamant. S-a confirmat că unele dintre cele mai reușite tatuaje cu inel sunt stilurile simple care se mențin la vârfurile sau la părțile laterale ale degetului. De exemplu, formele de diamant, inițialele si runele sunt toate exemple de tatuaje cu linii clare care stau în partea superioară sau laterală a degetului

         Ca alternativă, cu unele cercuri tatuate, care înconjoară degetul, problemele sunt frecvente. De obicei, tusul de tatuat va disparea din piele pe o parte a degetului. Aceasta înseamnă că nu va rămâne culoarea intensa și, în cele din urmă, veți obține un tatuaj estompat si neuniform.

         Acestea au fost câteva dintre dezavantajele tatuajelor pe degete.        

         Avantajele tatuajelor pe degete:

         Un tatuaj este pur și simplu un tatuaj și are un scop principal – să fie plăcut din punct de vedere estetic. Oamenii nu se grabesc sa se tatueze pentru că nu arată bine.

         Tatuajele de pe  lateralul degetelor se potrivesc destul de bine și sunt mici, discrete și constituie un subiect interesant de conversatie. Dacă doriți să vă faceți un tatuaj care nu iese prea mult in evidenta, dar arată în continuare frumos și atrăgător, atunci un tatuaj pe degetul va fi excelent în acest scop.

         Tatuajele de pe degete îndeplinesc cerințele de a arăta bine, dar este acesta singurul avantaj? Ei bine, este probabil singurul. Aceste tatuaje sunt destul de limitate și nu pot fi un tatuaj complex care sa încorporeze unele stiluri, trebuie să fie simple și mici.

Asadar, daca ai o idee de tatuaj, nu ezita sa ne contactezi!

Artistii nostri au stiluri variate si cu siguranta vei rezona cu unul dintre ei pentru a-ti realiza tatuajul mult dorit!

Salonul nostru de tatuaje ♣Inkperium Tattoo♣ este situat in Bucuresti pe strada Vasile Lascar 48-50.

 ♣Programari pentru tatuaje sau piercing la Tel/Wapp: 0748692366 ♣

♣Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a fi la curent cu tatuajele realizate de artistii nostri!