TATTOOS ARE FOREVER.

Inkperium Salon tatuaje si piercing Bucuresti

Tatuaje București

★ Bine ai venit pe pagina noastră de tatuaje realizate in saloanele noastre din București! La Inkperium, suntem mândri să oferim servicii de tatuaje de cea mai bună calitate cu o echipă de artiști tatuatori talentați și pasionați de arta corporală.

★ Echipa noastră este formată din membrii Ingenious Bastards Crew, o comunitate de artiști care împărtășesc aceeași viziune și pasiune pentru tatuaje. Fiecare artist are propria sa abordare creativă și expertiză în diferite stiluri de tatuaje, astfel încât să putem satisface orice preferință și dorință a clienților noștri.

★ Suntem mândri să oferim o experiență de tatuaj unică și personalizată cu o atenție deosebită la detalii, calitate și igienă. Utilizăm cele mai bune echipamente și cerneală de tatuaj disponibile pe piață. Fiecare instrument este sterilizat și ambalat individual pentru a ne asigura că respectăm cele mai stricte standarde de igienă.

★ Cu ani de experiență în arta tatuajelor, suntem dedicați să creăm opere de artă unice și durabile care să fie o expresie autentică a personalității și stilului fiecărui client. Fie că este vorba de un tatuaj mic și simplu sau de un proiect complex și detaliat, suntem aici pentru a vă ajuta să vă îndepliniți visele.

★ Vă invităm să descoperiți portofoliul nostru impresionant de tatuaje și să vedeți cât de multă pasiune punem în ceea ce facem.

De asemenea, vă încurajăm să ne contactați pentru o programare sau pentru orice întrebări sau nelămuriri.

Modele de tatuaje

Lena Baumann

Very nice and friendly! Super satisfied with the piercing!

donici do

Arta si profesionalism . Recomand. Atmosfera placuta . Super experienta.!!!

Ruxandra Raducanu

Best place in town 🙌🏽 See you again soon

Visinoiu Claudia

personal foarte friendly, si o munca excepțională, ma voi reîntoarce 100%❤

King Nothing

Excellent execution and the stuff is very friendly

Laura Stoicescu

Extrem de implicați în a-ți oferi tatuajul dorit. Foarte atenți la detalii.

Teodora Bernea 

Creativity at its best! Best Tattoo Shop in Bucharest!

Anamaria Popa

Cei mai buni! Atmosfera de acolo este de milioane 😀

Rivelino Abalaru Octavian

foarte atenti la detalii si profesionalisti! Revin cu siguranta 🙂

Richie Rch

Rezultatul a fost peste asteptari ! Bafta baieti ne vedem curand !

Stroescu Catalina-Maria

suuuper… foarte frumos s-au purtat si tatuajul arată foarte tare

În final, vă mulțumim pentru că ați ales Inkperium ca salonul vostru de tatuaje preferat din București. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați ideile în realitate, să vă oferim o experiență de tatuaj memorabilă și un design unic.

Întrebări frecvente

1. Ce tipuri de tatuaje oferiți?

La Inkperium, oferim o gamă largă de stiluri de tatuaje, inclusiv realist, tribal, japonez, neo-tradițional, dotwork și multe altele. Suntem dedicați să te ajutăm să găsești stilul perfect pentru tine.

2. Ce trebuie să fac înainte de a veni la programare?

Înainte de a veni la programare pentru tatuaj este important să ai o idee despre ceea ce îți dorești să obții iar cu ajutorul artiștilor noștri se decide un model. De asemenea, ar trebui să eviți consumul de alcool sau de droguri înainte de programare, să mănânci un mic dejun sănătos și să te hidratezi.

3. Cum pot să îmi îngrijesc tatuajul după ce este finalizat?

După finalizarea tatuajului, artistul tatuator îți va explică pas cu pas metoda de îngrijire corespunzătoare. In plus vei primi un cartonaș cu îndrumari pentru îngrijirea tatuajului.

Stiluri de tatuaje:

 • Traditional - acesta este un stil de tatuaj care a apărut la începutul secolului al XVIII-lea. Este caracterizat de linii negre, groase și culori vibrante. Aceste tatuaje sunt inspirate din arta marinărească și sunt foarte populare în rândul bărbaților.
 • Realism - acest stil de tatuaj este caracterizat prin detaliile și similitudinea cu realitatea. Aceste tatuaje sunt extrem de populare și sunt ideale pentru a eterniza o poză frumoasă sau o persoană dragă.
 • Black and Grey - Acest stil se bazează pe utilizarea tonurilor de gri și a negrului pentru a crea imagini realiste și dramatice.
 • Minimalist - acest stil de tatuaj este caracterizat de linii subțiri și forme simple, fiind ideal pentru persoanele care doresc un tatuaj mic și discret.
 • Blackwork - acest stil de tatuaj este caracterizat prin linii și forme geometrice, fără culori. Tatuajele Blackwork sunt foarte populare în rândul bărbaților sau femeilor și sunt ideale pentru a evidenția musculatura și formele corpului.
 • Old School - acest stil de tatuaj se bazează pe modele tradiționale, precum inimi, păsări și flori, și este caracterizat de linii groase și culori puternice.
 • Geometric - acest stil de tatuaj se bazează pe forme geometrice, precum triunghiuri, cercuri și linii drepte fiind ideal pentru persoanele care apreciază simplitatea și simetria.
 • Trash Polka - acest stil de tatuaj combină elemente diferite, precum imagini realiste, forme geometrice și scrieri, pentru a crea un efect original și nonconformist.

Mai multe stiluri de tatuaje:

 • Tribal - acest stil de tatuaj se bazează pe modele tradiționale din diferite culturi tribale, precum maori sau polineziene, și este caracterizat de linii și forme simple.
 • Dotwork - acest stil de tatuaj se bazează pe utilizarea punctelor pentru a crea modele și imagini complexe. Cele mai populare fiind compozițiile cu forme geometrice.
 • Watercolor - acest stil de tatuaj este caracterizat prin culori și forme fluide, care creează un efect de acuarelă. Aceste tatuaje sunt foarte populare în rândul femeilor și sunt ideale pentru a evidenția grația și frumusețea.
 • New School - acest stil de tatuaj este caracterizat prin culori intense și linii drepte sau curbe. Aceste tatuaje sunt foarte populare în rândul tinerilor și sunt ideale pentru a tatua o idee sau un mesaj.
 • Neo-Traditional - acest stil de tatuaj combină elemente tradiționale cu elemente moderne. Stilul se bazează pe imagini complexe, culori puternice și linii de diferite grosimi.
 • Chicano - Aceste tatuaje sunt inspirate de cultura mexicana chicano și includ imagini precum figuri religioase, icoane, flori, gangster, citate si multe altele.
 • Celtic - Aceste tatuaje includ motive inspirate de arta tradițională irlandeză, cum ar fi nodurile celtice și crucile foarte detaliate.
 • Portret - Acest stil implică crearea portretelor realiste ale oamenilor sau animalelor de companie.
 • Biomecanic - Aceste tatuaje includ imagini care combină elemente mecanice și biologice, creând un aspect futurist.
 • Avant-Garde - este un stil de tatuaj care se concentrează pe creativitate, inovație și exprimare artistică neconvențională. Acest stil încorporează adesea elemente abstracte, geometrice și grafice, folosind culori vibrante sau neobișnuite, texturi și efecte de iluzie optică.
tatuaje polka trash Salonul de Tatuaje și Piercing Inkperium
Salonul de Tatuaje și Piercing Inkperium
Salonul de Tatuaje Bucuresti, tatuaj pe picior
Salon tatuaje Bucuresti Inkperium
tatuaje dark salon de tatuaje Bucuresti Inkperium
tatuaj polka trash Inkperium Salonul de Tatuaje și Piercing din București
Inkperium Salonul de Tatuaje și Piercing București
tatuaje femei Inkperium Salonul de Tatuaje și Piercing din București
tatuaje fete pe spate Inkperium Bucuresti
tatuaj pe spate Inkperium Bucuresti
tatuaje oldschool Inkperium Salonul de Tatuaje și Piercing din București
tatuaje fete Salon de tatuaje Inkperium Bucuresti
tatuaje zei , salon tatuaje Bucuresti
Salonul de Tatuaje și Piercing Inkperium
Inkperium Salonul de Tatuaje și Piercing București
salon de tatuaje Bucuresti Inkperium, Tatuaje Dark
Inkperium Salonul de Tatuaje și Piercing din București
tatuaje Inkperium Salonul de Tatuaje și Piercing din București
Tatuaj masina cartoon , Salon tatuaje Bucuresti
tatuaje Inkperium Salonul de Tatuaje și Piercing din București
tatuaje mana Salon de tatuaje Inkperium Bucuresti
Tatuaj traditional pe picior
tatuaje cartoon Inkperium Salonul de Tatuaje și Piercing din București
Salonul de Tatuaje și Piercing Inkperium