Cele mai bune idei de tatuaj pentru bărbați.

CELE MAI BUNE IDEI DE TATUAJ PENTRU BĂRBAȚI ÎN 2022

Astăzi, obținerea unui tatuaj este un non-brainer pentru mulți bărbați. La urma urmei, unele tatuaje pot fi un mod artistic de a prezenta personalitatea ta.

Pentru a vă asigura că nu sfârșiți prin a regreta tatuajul peste zece ani, este important să abordați procesul cu atenție. Pentru a vă ajuta să faceți acest lucru, am creat acest ghid cu sfaturi despre cum să alegeți cele mai bune tatuaje pentru voi!

Incepem prin a va prezenta cele mai bune idei de tatuaj pentru barbati in 2022

1. Tatuaj Mic

Tatuajele mici sunt atrăgătoare din mai multe motive și nu este de mirare ca acestea câștigă popularitate. Lucrul grozav despre piesele mici este că nu sunteți limitat în ceea ce privește plasarea. Le puteți obține impregnate în spatele gâtului sau pe deget, dacă doriți acest lucru. Aceste modele tind, de asemenea, să fie mai discrete, ceea ce poate atrage pe cineva care dorește să le acopere sau nu dorește să atragă atenția asupra lor. În plus, dacă aceasta este prima dată când vă tatuati pielea, este o modalitate excelentă de a ușura procesul.

idei tatuaje pe mana
idei de tatuaje barbati

2. Tatuaj Simplu

Dacă preferați modele de tatuaj minimaliste, veți fi atrași de tatuajele simple, care sunt la fel de atragatoare și semnificative.

Această opțiune este o alegere excelentă pentru un bărbat care este mai clasic și mai relaxat și dorește un tatuaj care să reflecte aceste calități.

tatuaje antebrat scris
cele mai bune idei de tatuaj,tatuaj simbol deget

3. Tatuaj Animal

Dacă aveți o specie preferată sau sunteți inspirați de anumite calități cu care un animal este de obicei asociat, atunci este logic să obțineți un tatuaj cu animalul dorit.

Există foarte multe opțiuni diferite de alegere. Indiferent dacă doriți un lup sau un elefant maiestuos, este usor vă să proiectați ceva unic pentru voi, cu ajutorul unui artist tatuator.

cele mai bune idei de tatuaj, tatuaj pentru barbati vultur
cele mai bune idei de tatuaj tatuaj maneca africa

4. Tatuaj Portret

Onorarea unei persoane dragi sau a unei celebrități care te-a inspirat se poate face printr-un tatuaj portret. Este un mod frumos de a avea o amintire constantă a semnificației omului pe care l-ați ales să il tatuati, dar este și o piesă care necesită multă abilitate. Mulți artiști tatuatori vor avea un stil specific în care se specializează și ar trebui să vă faceți cercetările înainte de al găsi pe cel potrivit pentru designul vostru. Dacă doriți rezultate excelente, trebuie să găsiți pe cineva care se concentrează pe portret, pentru a vă asigura că tatuajul dvs. nu arată cum ar trebui. De asemenea, trebuie să vă amintiți că detaliile pe care le necesită acest stil vor face o sesiune lungă de tatuaj.

cele mai bune idei de tatuaj,Tatuaj portret barbat
cele mai bune idei de tatuaj,tatuaj portret copil

5. Tatuaj Cu Litere

Tatuajele cu litere sunt relativ de bază și este vorba, nu numai de cuvinte, care ar putea fi numele unei persoane dragi sau al unui loc semnificativ, ci și de stil. Ceea ce face ca fiecare dintre aceste piese să fie unice este fontul și dimensiunea care au fost alese.

Acestea pot varia de la opțiuni utilizate frecvent, cum ar fi Arial, la cele mai crescătoare, cum ar fi caligrafia. Importanța este într-adevăr să selectați ceva care vă atrage, dar vă accentuează și tatuajul.

tatuaj scris gat
cele mai bune idei de tatuaj,tatuaj scris coaste

6. Tatuaj Craniu

Craniul este un simbol universal recunoscut și de obicei semnifică moartea. Tatuajele cu cranii au fost un design mult iubit pentru tatuaje de zeci de ani. Deși a fost odată favorizat de indivizi mai duri. În zilele noastre, aceste piese capătă o gamă largă de semnificații diferite, iar desenele variază. Adesea incluzând trandafiri, care reprezintă dragoste și frumusețe, sau șerpi, simbolizând înțelepciunea sau secretul.

tatuaj craniu antebrat
cele mai bune idei de tatuaj,tatuaj umar craniu

7. Tatuaj Cruce

Onorarea credinței tale se poate face în mai multe moduri, inclusiv obținerea unui tatuaj cu o cruce. Religia creștină vede simbolul ca o parte esențială a credinței sale. Aceasta reprezintă dorința lui Isus Hristos de a se sacrifica pentru binele umanității. Există multe moduri diferite de a interpreta crucea, deși, și modele pot fi detaliate și să includă diverse alte elemente sau să fie la fel de simple ca două linii care se intersectează.

cele mai bune idei de tatuaj,tatuaj cruce antebrat
tatuaj metanii cruce mana

8. Tatuaj Stea

Când te uiți în cerul nopții, vei vedea nenumărate stele. Pentru mulți oameni, ele simbolizează speranța, îndrumarea și chiar șansa de a-și dori ceva mai bun. Este evident atunci că barbatii doresc să tatueze aceste obiecte astronomice pe pielea lor din cauza semnificației lor personale profunde. Există mai multe interpretări ale designului tatuajului stelar, una dintre cele mai populare fiind steaua nautică. Aceasta poate reprezenta direcția sau capacitatea de a vă găsi din nou drumul spre casă.

cele mai bune idei de tatuaj, tatuaj maneci si piept stea
tatuaj barbati stea

9. Tatuaje cu bani

Există o zicală comună că banii fac lumea să se învârtă și, dacă aveți această mentalitate, atunci un tatuaj cu bacnote sau monede poate fi deosebit de atrăgător.

Banii reprezintă, de asemenea, bogăție, profit și succes și este o alegere excelentă pentru omul care dorește să-și amintească de ambiția sa de a-și atinge obiectivele, financiare sau de altă natură.

tatuaj bani antebrat
tatuaj abstract bani

10. Tatuaj Ingeri

Dacă doriți să onorați o persoană iubită care nu mai este sau să vă arătați devotamentul față de credința voastră. un tatuaj cu un înger pazitor este o modalitate excelentă de a face acest lucru.

 Deși există multe interpretări diferite a ceea ce simbolizează aceste ființe supranaturale, majoritatea le-ar asocia cu puritatea și dezvoltarea spirituală. Alte caracteristici includ protecția și îndrumarea, iar purtătorul poate dori un tatuaj care să servească drept amintire ca nu sunt singuri.

Tatuaj spate inger
cele mai bune idei de tatuaj, tatuaj realist inger

11. Tatuaj pentru fani ai Muzicii

Muzica joacă un rol vital în viața noastră și ne poate îmbunătăți stările noastre de spirit și inspirație. acest lucru este și mai adevărat pentru cei care cântă la un instrument sau pur și simplu au o dragoste profundă și pasiune pentru muzica și sunete. Atunci când alegeți un tatuaj muzical, creativitatea voastra este limita, puteți încorpora alte modele, cum ar fi flori, portative și versuri, sau păstrați-l simplu.

tatuaj note muzicale clavicula-umar
tatuaj compozitie chitara muzica

12. Tatuaj cu sageata

Tatuajele cu săgeți sunt o alegere fantastică pentru a arăta direcția în viața ta, dar pot reprezenta și forța. Arma este adesea legată de cultura noastra, unde a fost folosită pentru vânătoare, dar și de războinici ca mijloc de protecție.

 Există numeroase opțiuni de proiectare, iar complexitatea tatuajului vostru poate varia. Dacă aceasta este prima vostru tatuaj, poate doriți să începeți mic și să o păstrați simplu, fără culoare sau umbrire.

tatuaj sageata minimalist
tatuaj stilizat sageata

13. Tatuaj Cu Pana

Păsările se pot ridica deasupra cerului, iar acest lucru nu ar fi posibil fără aripile lor. Din acest motiv, penele reprezintă adesea libertate sau călătorie.

 Pana este o opțiune populară de tatuaj datorită semnificației și mesajului asociat cu acesta. Iar marea varietate de modele și interpretări îl fac o alegere excelentă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. De asemenea, reprezintă lucruri diferite pentru anumite culturi: de exemplu, în creștinism, poate fi un simbol al virtuții, în timp ce nativii americani îl asociază cu suflete și spirite.

tatuaje pana diverse stiluri

14. Tatuaj Coroana

Simți că ai toate calitățile unui rege? Ei bine, de ce nu un tatuaj cu o coroana, atunci?! Podoaba capului este adesea asociată cu regalitatea, reprezintă astfel puterea și gloria, dar poate semnala și autocontrolul sau dorința de a fi mai bun, făcându-l un design semnificativ pentru a fi impregnat pe pielea ta.

tatuaj coroana antebrat
cele mai bune idei de tatuaj, tatuaj coroana piept

15. Tatuaj Auto

Mulți bărbați sunt pasionați de autovehicule, indiferent dacă este vorba de proiectare, inginerie sau pasiunea pentru viteză, depinde de dvs. Putem vedea de ce tatuajele auto sunt o opțiune atât de populară și pot fi incredibil de atrăgătoare.

 Dacă aveți o conexiune emoțională la prima mașină sau ați muncit din greu pentru a repara și reconstrui una, ambele ar face opțiuni excelente de tatuaj.

cele mai bune idei de tatuaj, tatuaj omoplat masina
tatuaj mecanic barbati

16. Tatuaj De Familie

Asocierile noastre cu familia ne fac cine suntem și, deși nu toată lumea a avut o educație bună, unii vor să-și onoreze familia cu un tatuaj de familie. Este un mod frumos de a-ți exprima dragostea și respectul față de cei din cercul tău interior și arată dăruire și loialitate. Există multe moduri diferite de a crea un tatuaj ca aceasta, fie că este vorba de portrete realiste, un citat semnificativ, date de naștere sau nume.

tatuaj peisaj familie
tatuaj marinaresc familie

17. Tatuaj Scorpion

Tatuajele scorpionilor au fost o alegere populară pentru bărbați pentru a obține tatuaje de mulți ani. Ambele sunt respectate și temute și servesc adesea ca un avertisment pentru alții să nu se apropie prea mult de purtător.

 Arahnidul prădător poate provoca durere, dar este asociat și cu protecție sau forță. Deși există multe modalități de a crea această creatură periculoasă, versiunile hiper-realiste sunt cele mai intimidante.

tatuaj artistic scorpion
tatuaj scorpion realism

18. Tatuaj Tribal

Există multe variații ale tatuajelor tribale, în funcție de cultură, dar singurul lucru pe care îl au în comun este interpretarea lor foarte artistică. Inițial, triburile antice ar folosi simboluri pentru a-și reprezenta statutul social, ca o modalitate de a oferi protecție purtătorului sau pur și simplu de a se exprima.

 Cele mai multe dintre aceste modele sunt detaliate, folosind modele care sunt semnificative pentru tribul ales, și aceasta este, prin urmare, o modalitate excelentă de a vă exprima.

tatuaj maori umar
tatuaj maori bratara

19. Tatuaj Șarpe

Tatuajele cu șerpi sunt destul de tari, nu?! Au tendința de ai face o opțiune excelenta datorită versatilității lor, iar desenele pot fi incredibil de variate, unii oameni optând pentru culori vii și piese mari care le infasoara brațul, în timp ce alții vor să-l păstreze simplu cu un mic tatuaj doar cu negru.

 Un lucru cu care putem fi cu toții de acord este că șarpele nu are doar o varietate de interpretări de design, ci și semnificații. Este o creatură adesea asociată cu pericolul, dar și renașterea și transformarea, deoarece își schimba pielea. În diferite culturi și religii, ele pot simboliza, de asemenea, lucruri diferite: de exemplu, în creștinism, șarpele reprezintă păcatul, în timp ce în Japonia, ar putea aduce noroc și prosperitate.

tatuaj sarpe mana
tatuaj antebrat sarpe

20. Tatuaj busola

O busolă este un instrument de navigație sofisticat, iar detaliile îl fac un design super cool. Totuși, este mai mult decât aspectul care face ca acest simbol să fie atât de popular. Tatuajul busolei este adesea asociat cu un puternic sentiment de direcție, perseverență și dragoste pentru călătorie. Este o opțiune versatilă, care poate fi complicată sau simplă, în funcție de preferințe, și se potrivește multor zone diferite pe corp.

tatuaj busola antebrat
tatuaj busola antebrat

Acestea au fost alegerile noastre pentru cele mai bune idei de tatuaj pentru barbati.

Asadar, daca ai o idee de tatuaj, nu ezita sa ne contactezi!

Artistii nostri au stiluri variate si cu siguranta vei rezona cu unul dintre ei pentru a-ti realiza tatuajul mult dorit!

Cele mai bune idei de tatuaj!

Foto Disclaimer - Imaginile utilizate în acest articol sunt deținute de persoanele respective, artiști, sau alte părți care postează pe conturile lor private de social media. Aceste imagini servesc doar pentru inspirație și nu pot fi copiate (imagini sau modele) pentru uz personal.