Tatuaje pentru bărbați

Tatuajele sunt o modalitate populară de autoexprimare pentru bărbați. În timp ce unele tatuaje sunt pur și simplu decorative, altele pot avea semnificații personale puternice. Tatuajele pot fi aplicate pe orice zonă a corpului și pot varia în dimensiune, stil și culoare.

Dacă vrei să te tatuezi și nu știi de unde să începi, ai venit în locul potrivit. Acest articol îți va oferi idei și sfaturi pentru a-ți alege cel mai bun tatuaj și a-l îngriji corespunzător după ce ai făcut-o.

Idei pentru tatuaje pentru bărbați:

Tatuaje tribale

Acestea sunt unele dintre cele mai populare tatuaje pentru bărbați și includ modele inspirate din cultura polineziană, maori și samoană. Aceste tatuaje se caracterizează prin linii groase și motive geometrice și pot fi făcute în diferite dimensiuni.

tatuaje nordice tribale barbati
Tatuaje tribale barbati

Tatuaje cu animale

Pentru cei pasionați de animale, tatuajele cu animale sunt o alegere excelentă. Acestea pot include leii, lupii, ursii și multe altele. Poți să te inspiri din animalele preferate sau să alegi un animal care simbolizează trăsături pe care le consideri importante pentru tine.

Tatuaj realist Berbec
Tatuaje Barbati pe gamba piciorului

Tatuaje cu citate

Pentru cei care sunt pasionați de literatură sau de cuvinte puternice, tatuajele cu citate pot fi o alegere excelentă. Acestea pot include citate din cărți, poezii sau chiar cuvinte inspiraționale.

tatuaje citate pentru barbati
tatuaje fotbal

Tatuaje cu simboluri

Simbolurile pot avea diferite semnificații, iar tatuajele cu acestea pot fi o formă excelentă de a-ți exprima personalitatea. Acestea pot include semne zodiacale, simboluri religioase sau culturale și multe altele.

tatuaje religioase
tatuaje religioase pentru barbati

Sfaturi pentru alegerea unui artist de tatuaje:

Artisti Tatuatori
  1. Caută recenzii - Caută recenzii online pentru artiști de tatuaje din zona ta. În acest fel, poți afla părerile altor clienți despre serviciile oferite de un artist și dacă acesta este potrivit pentru tine.
  2. Verifică portofoliul - Verifică portofoliul artistului pentru a vedea dacă stilul său se potrivește cu preferințele tale. Acest lucru poate fi important în cazul în care vrei un anumit stil de tatuaj.
  3. Întreabă despre igienă - Întreabă artistul despre procesul său de igienă și despre modalitățile de sterilizare a instrumentelor. Un artist de încredere va fi bucuros să îți arate cum își curăță și își sterilizează instrumentele înainte de fiecare tatuaj.
  4. Discută prețul - Prețul poate varia în funcție de dimensiunea și complexitatea tatuajului, dar este important să discuți cu artistul despre costurile implicate înainte de începerea tatuajului.
  5. Alege un artist cu care te simți confortabil - Alegerea unui artist de tatuaje este un proces personal, așa că este important să alegi unul cu care te simți confortabil și cu care poți comunica ușor.
Inkperium Salon tatuaje si piercing Bucuresti

Îngrijirea tatuajelor pentru bărbați:

După ce ai făcut tatuajul, este important să îi acorzi atenție îngrijirii adecvate. Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea tatuajelor:

  1. Acoperă tatuajul cu o folie curată timp de câteva ore după ce a fost făcut pentru a evita contaminarea bacteriilor.
  2. Spală tatuajul cu apă caldă și săpun antibacterian, apoi usucă-l cu grijă cu un prosop curat.
  3. Aplică un strat subțire de cremă de hidratare sau de vaselină pe tatuaj pentru a-l menține hidratat și pentru a preveni crăparea pielii.
  4. Evită să îți expui tatuajul la soarele puternic sau să faci băi în piscină sau în mare timp de două săptămâni după făcerea tatuajului.